Kamerplanten automatisch water geven

Water geven aan kamerplanten, tijdens vakantie,afwezighei zonder oppas kamerplant gieten. Laat de kamerplant zichzelf verzorgen met Blumat. Ik ga dit jaar voor automatische beregening.

Mijn plantjes krijgen geheel vanzelf water en ik heb meer kans dat ze nog leven na weken . Een ideale oplossing voor als U eens een tijdje op vakantie wilt of niet in staat bent om de planten water te geven. Altijd de juiste dosering water, de juiste . Geef planten buiten en binnen automatisch water zonder aansluiting op een kraan of pomp met deze handige .

Ik zoek eigenlijk iets dat m'n kamerplanten semi-automatisch water kan geven, zodat dat in ieder geval goed gaat. Voor sommige mensen is watergeven zo een automatisme dat planten al snel te vaak water krijgen. Hiermee gaat watergeven voortaan bijna automatisch.


Sierpot Aqua4Weeks met ingebouwd watergeefsysteem zorgt dat de plant weken lang automatisch de juiste hoeveelheid water krijgt. Vakantieverzorging van uw kamerplanten. Vindt u geen welwillende ziel die uw kamerplanten water komt geven terwijl u met vakantie bent?


Het systeem zorgt ervoor dat je planten niet liters water te verstouwen, maar krijgen ze precies zoveel water als ze nodig hebben.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken