San alfonso del mar zwembad

Het grootste zwembad ter wereld vind je in Chili en hoort bij het San Alfonso del Mar resort. Het zwembad is ruim een kilometer lang en is op . Voor het allergrootste zwembad ter wereld zul je af moeten reizen naar de Chileense gemeente Algarrobo, oftewel het San Alfonso del Mar resort.

Ik ging naar San Alfonso omdat mijn kinderen het grootste zwembad van de wereld wilden zien. Het appartement was voortreffelijk, schoon, comfortabel en . Daar ligt namelijk het allergrootste zwembad ter wereld. Het enorme bad hoort bij het San Alfonso del Mar-resort vlak bij de hoofdstad Santiago .

Het grootste zwembad ter wereld bevindt zich in Chili bij het Hotel San Alfonso del Mar. Het is net of er zeeën bij elkaar liggen, maar in werkelijkheid is het een . Bezoek het grootste zwembad ter wereld in San Alfonso Del Mar in Chili. Appartementen met uitzicht op zee én zwembad v. Overdrijven is een kunst die ze in Chili tot in de vingertoppen beheersen.


Wat denk je van een zwembad van ruim een kilometer lang? Wie dacht dat het olympische zwembad van Londen of Peking al. In het Alfonso Del Mar Resort in Chili kan je zwemmen in het grootste zwembad ter wereld.


Het bad is ruim een kilometer lang en op sommige plekken zelfs 35.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken