Plagron pk 13 14

PK-13-van Plagron is een zuivere snelopneembare combinatiemeststof. Fosfor zorgt voor de ontwikkeling van het wortelstelsel en voor een rijke zware bloei. PK-13-is onmisbaar in de bloeifase van elke teelt en kan je toedienen vanaf de vierde week van de bloeifase tot één week voor de oogst.

Het is dus een goed idee om je flesje PK 13-tevoorschijn te halen. PK 13-(ik heb Plagron PK Plus gebruikt) is een afzonderlijke bloeivoeding die als . Bij Growexpert bent u aan het juiste adres voor o. PK 13-van Plagron (250ml) is een bio-minerale meststof die planten van extra fosfor en kalium voorziet in de bloeifase.

Plagron PK 13-is een bio-minerale meststof die planten van extra fosfor en kalium voorziet in de bloeifase. Hierdoor ontstaan compactere, hardere en . Plagron PK 13-is een biologische plantenvoeding die onder andere fosfor en kalium bevat en dit aan de plant mee geeft in de bloeifase. Hij is begonnen met bloeien en ik overweeg om PK 13-naast mijn reguliere voeding te gaan geven. Hierdoor ontstaan compactere, hardere en zwaardere .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken