Hoe vaak orchidee water geven

Hoe lang en hoe vaak bloeit een orchidee? Hoe vaak moet een orchidee water krijgen? Wanneer het stokje droog is hoeft u de plant pas water te geven.

Deze subtropische plant is populair in de woonkamer. De verzorging levert vaak problemen op, daarom leggen wij uit hoe je een orchidee . Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Hoe vaak u water geeft hangt af van het jaargetijde: 's Zomer is.

Water geven gaat het beste door middel van dompelen in lauw leidingwater. Op deze manier kan de Orchidee het water beter opnemen. Orchidee opnieuw in bloei te krijgen en wordt de plant daarom vaak weggegooid. De beste manier om uw Phalaenopsis water te geven is één keer per week of.


Hoe vaak moet ik mijn orchidee mest geven? Orchideeën worden vaak in doorschijnende potjes gekweekt, waardoor je dit goed. Giet het water niet in het hart van de plant, maar wel op . Dit is de website van Verdel Orchideeen, een Orchideeenkweker.


Je kunt eigenlijk beter te weinig water geven dan te veel.

Orchidee verzorgen en water geven - Tuinieren. De verzorging levert vaak problemen op, daarom. De beste manier van water geven doe je door de plant uit de bloembak te halen en deze onder te dompelen onder de kraan.


Hoe vaak moet ik mijn orchidee water geven? Geef de orchidee één keer per week een scheutje water.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken