Christusdoorn boom

Sunburst is een opvallende cultivar welke fris geel uitloopt, uit voorraad leverbaar uit eigen boomkwekrij. De valse christusdoorn (Gleditsia triacanthos) is een bladverliezende boom die uit Noord-Amerika stamt. De boom groeit snel en verschaft daarom vlug .

De winterharde en bladverliezende valse christusdoorn komt van nature. De boom is in zijn natuurlijke vorm zeer opvallend door zijn grote . Met zijn fijn geveerde bladeren is de Gleditsia of valse Christusdoorn een zeer aantrekkelijke boom voor tuinen en parken. De echte christusdoorn heet Paliurus spina-christii en de valse Gleditsia.

Het is vooral een boom voor straten, parken of voor een middelgrote of grote tuin. Deze boom heeft een ronde open kroon en kan uiteindelijk een hoogte bereiken van circa. Deze valse Christusdoorn koopt u bij ons voor een vaste, lage prijs. Gleditsia triacanthos (valse Christusdoorn) is een boom van de eerste grootte met een open kroon. Het blad is frisgroen en heeft een goudgele . Valse christusdoorn - Gleditsia triacanthos.


De christusdoorn bestaat uit soorten en behoort tot de erwtenfamilie of peulendragers (Fabaceae). Een snelgroeiende boom met opvallende zaden en met stekels op de stam en aan het uiteinde van de twijgen. De valse christusdoorn Gleditsia triacanthos 'Sunburst' heeft prachtig geel blad.

De boom blijft een stuk lager dan de soort, namelijk meter. Informatie en foto's van de boomsoort valse Christusdoorn - Gleditsia triacanthos op Bomenbieb. Gleditsia triacanthos 'Sunburst' (Valse christusdoorn) kopen?


Alle foto's van de Valse christusdoorn of Gleditsia triacanthos. Voor determinatiedetails zie de hoofdsleutel en de boomfamilie pagina. De herfstkleur van de valse christusdoorn is egaal geel. De boom wordt een stuk minder groot dan zijn soort, heeft een grillige vorm en is doornloos. Valse Christusdoorn boom alle maten en soorten scherpe prijs.


Valse Christusdoorn Geel alle maten en soorten scherpe prijs. Gleditsia tr inermis) een tot meter hoge boom met een brede schermvormige kroon, als jonge boom een ovale kroon. Foto's van bomen, struiken en andere planten - Bomen Online.


Elegantissima' (Valse Christusdoorn), Gleditsia triac.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken