Vijverrand natuursteen

Natuursteen vijverranden van Hardsteen en Basalt. Standaard maten uit voorraad leverbaar in combinatie met de hoekstukken van diverse breedtes. Chinees hardsteen vijverranden met een gezoet oppervlak en een facet randafwerking, vindt u nergens goedkoper!

Onze natuursteen vijverranden of afdekplaten zijn voorzien van een facet en zorgen voor een nette afwerking van uw vijver of muurtje. Vind vijverranden hardsteen op Marktplaats. Deze randen worden ook toegepast als vensterbank, . Wij kunnen de vijverranden en hoekstukken ook voor uw op maat zagen, de zaag kosten zijn in overleg.

Hoek Vijverrand Blue Moon Linea (5210934) 50x50x3cm. Hoek Vijverrand Blue Moon Linea (5320172) 2 per st Zijkant is 30 . Slim Bestraten is als leverancier van natuursteen vijverranden CBW-erken wat voor u betekent dat kwaliteit en service bij het bestellen en leveren . Dit hoekstuk is de aanvulling op de rechte vijverranden. Het hoekstuk is gemaakt van massief Chinees Hardsteen. De lange zijden van dit hoekstuk zijn cm .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken