Vaas vensterbank

Grote vazen zijn de leukste woonaccessoires. Bij Myhomeshopping is het assortiment enorvan. Vazen maken je bos bloemen of plantje nog mooier.

De vaas is gemaakt van keramiek met een ribbeleffect en heeft een toelopende smalle hals. Of zet twee mooie vazen op je vensterbank. Een van de leukste manieren voor het inrichten van je vensterbank is werken met hoge vazen en potten. Vergelijk mooie bloemen vazen in alle stijlen, kleuren materialen uit de grootste collectie Bestel gemakkelijk snel online voor de laagste .

Ga bijvoorbeeld voor een vensterbank vol planten in verschillende vazen of kies voor allerlei afbeeldingen in verschillende fotolijsten. Ze staan te stralen vanaf de vensterbank, vormen de kroon op tafel of geven kale hoekjes een hele sfeervolle look. Dé musthave onder de lampenWestwing Home Living, NLmrt.


Stijlupgrade voor je badkamerWestwing Home Living, NLmrt. Vaak zijn de vazen (of hoe je die dingen ook noemt) aam de kleine kant. Ik heb zelf ook grote planten op de vensterbank staan tegen inkijk.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken