Pokon gazonmest plus kalk

Pokon Gazonmest Plus Kalk bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen voor het gazon. Uniek is de in de korrel toegevoegde kalk. Unieke gecombineerde organisch-minerale mestkorrel voor het gazon, verrijkt met kalk, waar door het ook indirect mos tegen gaat.

Pokon Gazonmest Plus Kalk 5KG zorgt voor een goede groeistart in het voorjaar en heeft ook een indirecte werking tegen mos. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Gardena, Hartman, Karcher Aanbiedingen in tuingereedschap, partytenten parasols.

Pokon Gazonmest Plus Kalk vormt de perfecte combinatie met de Pokon gazonmest. Het resultaat is een prachtig groen gazon met bescherming tegen mos. Pokon Gazonmest Plus Kalk zorgt voor een goede start in het voorjaar en heeft een indirecte werking tegen mos.


Bovendien zorgt deze meststof ervoor dat jouw . Pokon gazonmest plus kalk is een unieke gecombineerde organisch-minerale mestkorrel voor het gazon die is verrijkt met kalk, waar door het indirect mos . Pokon Gazonmest Plus Kalk 5KG zorgt voor een goede groeistart in het voorjaar en heeft ook een indirecte werking tegen . Pokon Gazonmest met extra kalk, een unieke samenstelling voor optimaal gemak!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken