Schrobzaag praxis

Vlakgeslepen schrobzaag met hardpoint tanden, gezet en geslepen. Geschikt voor het zagen van hout, spaanplaat, triplex en kunststof. Speciale schrobzaag met geslepen punt en dikker blad om eenvoudiger door gipsplaten te zagen.

Stevig dik blad met agressieve vertanding met drie. Krachtige reciprozagen van hoogwaardige kwaliteit vind je bij Praxis. Bekijk het assortiment reciprozagen online en reserveer direct. Wil je bijvoorbeeld gaten in hout zagen, kies dan voor een schrobzaag, want met zijn lange, smalle blad en fijne vertanding zal je makkelijk bochtjes kunnen .

Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Een schrobzaag is een zaag met een zeer smal, spits toelopend bla bestemd voor het zagen langs ronde of gegolfde lijnen. Professionele schrobzaag voor het zagen van rondingen, gaten en uitsparingen in o. Met deze machine zaagt u onder andere deur-en raamopeningen in gipsplaten, hout, metaal en zelfs steensoorten, zoals gasbeton en kalkzandsteen. Daarom vind je bij KARWEI een groot assortiment zaagbladen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken