Planten fruitbomen

Voordat je een fruitboom gaat aanschaffen bepaal je eerst welk soort fruit je wild hebben en waar de fruitboom komt te staan. Fruitbomen planten op het juiste moment scheelt veel problemen. Door de planten op het juiste tijdstip te planten zullen de bomen en struiken .

U kunt de boom het beste tussen november en maart planten,. VBC is een biologisch middel waarmee u uw fruitboom kunt besproeien. Alles over de grond en het bemesten van de grond voor het planten van fruitbomen. Gaat u een hoogstam, halfstam of een struik planten ?

Fruitbomen specialist en groencentrum de Batterijen uit Ochten levert het grootste assortiment fruitbomen van Nederland. Planten van fruitbomen: Niet elke fruitsoort wordt op dezelfde afstand uitgeplant! Laagstam (appel, peer, pruim) kunnen op m geplant worden, half- en . Niks is lekkerder dan fruit uit eigen tuin. Niet doen, gewoon een fruitboom planten!


Fruitbomen kunnen geplant worden in de periode van half oktober tot einde maart. Sommige fruitbomen verkleuren ook nog eens prachtig in de herfst. Plant u de fruitboom voor de vruchten, let dan op of uw fruitboom kruisbestuiving nodig heeft .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken