Gritfolie vijver

Voor een natuurlijke rand- en oeverafwerking van uw vijver kiest u voor deze gritfolie van Ubbink! Gritfolie zorgt namelijk voor een natuurlijk verloop tussen uw .

Uw vijver op een mooie natuurlijke manier afwerken? Gritfolie Om de vijverrand een meer natuurlijke uitstraling te geven, kunt u deze afwerken met gritfolie. De gritfolie bestaat uit een mm dikke PVC-folie en is . Om te voorkomen dat uw beekloop gaat lekken, raden wij u aan om onder het gritfolie normaal vijverfolie te verwerken.

De gritfolie bestaat uit een mm dikke PVC-folie en is door middel van een speci. Schrijf de eerste review van dit product. Wij hebben onlangs onze vijver verplaatst.


Nou is het de bedoeling om de rand af te werken met gritfolie. Vind alles voor uw vijver nu bij Warentuin! Gritfolie is bijzonder geschikt voor het natuurlijk vormgeven van een beekloop. Ook onze gritfolie is uitermate geschikt voor het maskeren van lelijke . Uiteraard is deze folie ook gemakkelijk te verwerken om een waterval of beekloop te .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken