Cryptocoryne

Aquariumplanten uit de Cryptocoryne Familie vindt u makkelijk, snel overzichtelijk bij Aquariumplantenshop. Cryptocoryne (water trumpet) is a genus of aquatic monocot plants from the family Araceae (arums). The genus is naturally distributed in tropical regions of Asia .

De Cryptocoryne wendtii is een van de makkelijkst te houden Cryptocoryne. De Cryptocoryne is een prachtig sierlijke aquariumplant die bekend staat om zijn langwerpige bladeren. De Cryptocoryne wordt geïmporteerd uit de tropische . Cryptocoryne - Cryptocoryne - Welkom bij aquarium-planten.

De Cryptocoryne Wendtii mag niet ontbreken in uw aquarium. Een mooie moerasplant met langwerpige bladeren afkomstig uit de noerassige oevers van Azië. Aquarium1is de webwinkel waar u makkelijk en snel topkwaliteit aquariumplanten koopt. Goedkoop Aquariumplanten kopen doet u bij aquarium123. In dit artikel over aquariumplanten behandel ik de Cryptocoryne soorten die vaak worden aangeplant als bodembedekker.


De Cryptocorynen behoren tot de heel fraaie familie der Aronskelkachtigen. Hun natuurlijke oorsprong vindt men in het Aziatische continent, meer bepaald in . Cryptocoryne lingua met geopende bloeiwijzeCrytocoryne lingua groeit op een modderige, leemachtige bodem in het zoetwatergetijdengebied van .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken