Bromelia plant

De Bromelia is een plant die water opslaat in zijn bloem. Geef daarom ook af en toe water in de kelk (bloem), zoals op de afbeelding hiernaast. De bromelia is een sterke en erg makkelijke plant waar je gemiddeld tot maanden plezier van zult hebben.

Maak van één bromelia twee bromelia's door er zelf één te kweken. Na de bloei van een bromelia ontstaan stekken aan de basis van je bromelia. Tot Bromelia behoren bekende geslachten als ananas, Guzmania, Vriesea, Aechmea en Tillandsia. In het wild groeien de meeste van deze planten met .

De Bromelia is eigenlijk geen plantensoort maar de familienaam van zo'n 26Bromelia soorten. Dan lijkt jouw eigen familie opeens niet meer zo groot. Bromelia kennis zit door jarenlange ervaring in ons bloed waardoor we per lan keten en consument exact weten welke Bromelia of toepassing met deze plant . De bromeliafamilie (Bromeliaceae) is een familie van eenzaadlobbige planten.


De familie ontleent zijn naam aan het geslacht Bromelia. Voor de meeste bromelia's geldt dat deze na de bloei afsterven. Als uw bromelia kindplantjes gevormd heeft aan de voet van de plant, dan kunt u deze afnemen . Ik heb vorige week twee heel mooi bloeiende Bromelia's gekocht.


Bromelia is een plant die over het algemeen niet zo veel verzorging nodig heeft.

Belangrijke tips om langdurig van uw bromelia te kunnen genieten!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken