Quercus palustris

Een redelijk snelgroeiende boom met een rechte hoofdstam en een mooie horizontale takstand. De onderste takken kunnen na verloop van tijd iets doorzakken . De moeraseik (Quercus palustris) is een eenhuizige boom uit de napjesdragersfamilie (Fagaceae).

De plant komt van nature voor in de rivierdalen in het . Neem een kijkje in de webshop voor ons aanbod aan moeraseiken Ten Hoven Bomen. Informatie en foto's van de boomsoort moeraseik - Quercus palustris op Bomenbieb. De Quercus palustris is een redelijk snelgroeiende boom die een hoogte kan bereiken van meter.

Quercus palustris, de moeraseik, valt vooral op in het najaar wanneer deze loofboom een herfstkleur krijgt. Het blad van Quercus palustris is diep . Quercus palustris 'Green Dwarf' is een bolvormige moeraseik. De bolvorm wordt op de onderstam geënt en de boompjes zijn meestal als halfstam . Koop nu de Moeraseik (Quercus palustris) v. Toepassing, standplaats en plantkenmerken van de Quercus palustris in de TreeEbb van Boomkwekerij Ebben.


Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van . Quercus palustris, moeraseik, is een prachtige grote boom met gladde schors en piramidale vorm op jonge leeftij ovale uitgroei op latere leeftijd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken