Fruitboompjes op stam

Laagstam fruitbomen zijn ideaal voor de wat kleinere tuin. Deze kleine fruitbomen, ook wel struiken genoem geven een zeer hoge productie . Een zuilboom of ballerinaboom is een boom zonder zijtakken, waar de vruchten direct aan de stam groeien.

Doordat de boom zo klein blijft is hij goed geschikt . Dit zijn echte fruitbomen die geënt zijn op traag groeiende stammen. Door de trage groei blijven deze bomen klein. Koop online bij onze tuinplanten webshop Laagstam fruitbomen en andere tuinplanten!

Bij hoogstam en half stam fruitbomen adviseren wij palen en boomband te plaatsen. Door uw tuin in ogenschouw te nemen bepaald u de keuze voor welke . Naast laagstam fruitbomen zijn ook halfstam fruitbomen vaak uitermate geschikt voor in de tuin. De stam van halfstam fruit is iets hoger dan laagstam en dat . Zo staan laagstam fruitbomen vaak op een zwakgroeiende stam.


Dat doen we omdat de fruitboom dan minder snel groeit. Niet doen, gewoon een fruitboom planten! Ze staan op een lage stam, zodat het fruit op plukhoogte groeit.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken