Expansiestuk

Een expansiestuk wordt gebruikt wanneer een bestaande buis beschadigd is of wanneer twee buizen elkaar op een aantal centimeters na niet raken. Expansiestukken voor riool verkrijgbaar in diverse diameters. Dit PVC expansiestuk is een hulpstuk welke zeer geschikt voor het opvangen van het krimpen en uitzetten van pvc buis in uw installatie.

Een expansiestuk wordt gebruikt om lengteveranderingen bij lange dakgoten op te vangen. De lengte van de dakgoot wisselt namelijk onder invloed van de . Wadal PVC L-Expansiestuk GR 131003110Voeg toe aan mijn catalogus. Overzicht; Video's afbeeldingen; Downloads .

Een PVC Expansiestuk gebruikt u wanneer een bestaande buis beschadigd is of wanneer twee buizen elkaar op een aantal centimeters na niet raken. Een expansiestuk zorgt voor het opvangen van krimp of groei van een pvc buis, ontstaan door temperatuurverschillen. Het expansiestuk schuift automatisch in . Expansiestuk voor het opvangen van het krimpen en het uitzetten van de buis.


Elk expansiestuk moet in het leidingstelsel worden vastgebeugeld (NEN 2672). Pvc expansiestuk poldermodel 110mm Bij huisaansluitingen, waar grondzetting verwacht wordt, is het noodzakelijk flexibele hulpstukken toe te passen of . Bij goten worden geheel zinken expansievoorzieningen toegepast of rubberexpansies. Bij een geheel zinken expansiestuk worden expansieschotten in de goot . Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig.

MARTENS Expansiestuk dikwandig, PVC, 1mm nu bij HORNBACH online kopen! Een expansiestuk bestaat uit RHEINZINK met daartussen eenzijdig gevulkaniseerd EPDM rubber. Dit element wordt ter plaatse van twee losse gootdelen in de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken