Voeding voor wietplanten kopen

De voeding die wij verkopen is gericht op cannabis planten maar wordt ook in andere sectoren gebruikt. Door het gebruik van voeding kunt u niet alleen de p. Tijdens de bloei heeft de wietplant vooral stikstof, fosfor en kalium nodig.

Deze stoffen vind je terug in alle merken bloeivoeding. Wat wij aanraden is de voeding van één merk te kopen. De meeste merken bieden een volledige voedingslijn waarmee je dus minder risico loopt dat het mislukt . Wiet voeding zorgt ervoor dat de plantjes sneller groeien.

Welke voeding voor wiet geeft het beste resultaat? Als kweekspecialist weten wij wat werkt. Kweektips voor iedere kweker die het meeste uit zijn wietplanten wil halen qua opbrengst, smaak en potentie.


De echte voeding voor wietplanten is eigenlijk geen meststof, maar licht. Stikstof is ontzettend belangrijk voor wietplanten, met deze tips zorg je ervoor dat je stikstoftekorten snel opmerkt en aanvult. Wietplanten kunnen behalve via de wortels ook voeding via hun bladeren . Een wietplant kan worden volgroeid zonder voeding.


Echter is de kans groot dat de plant problemen krijgt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken