Steigerhout wandplank

Vind wandplank steigerhout op Marktplaats. Steigerhouten wandplankBij deze stoere wandplank van steigerhout heb je keuze uit meerdere lengtes en dieptes, je kan dus je eigen gewenste maat bestellen . Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur.

Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website. Koop steigerhout en maak een wandpaneel samen met informatie van Praxis. Zaag uit de rest van de plank (waar x cm afgehaald is) nog stukken van . Op zoek naar een wandplank van steigerhout?

Deze zeer strakke wandplank van steigerhout is zeer functioneel. Tevens is deze wandplank van steigerhout ook . Wanneer je de plank in dezelfde kleur als de muur schildert, lijkt deze haast onzichtbaar. Tafel van steigerhout en steigerbuizen . Wandplank Siem MDF - 8x80xcm - Naturel.

Wandplank met siersteunen en blinde bevestiging, gemaakt van origineel authentiek steigerhout. Leuk voor boven het be de commode of als kapstokje. Deze wandplank heb ik, Helen, samen met manlief gemaakt. Ik zocht iets om de ruimte naast de bank, in de woonkamer, op te “leuken”, maar wist niet wat.


Materiaal : Oud gebruikt steigerhout, geschuurd. Oude houten plank met leerbanden aan de muur bevestigd. Foto van wandrek Lotje in een babykamer.


Een tijdje geleden heb ik de wandplank lotje besteld! Bekijk de foto van Dutched met als titel Een steigerhouten wandplank is een perfect onderdeel van je interieur om bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsen, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken