Opvangbak post

Vind u het vervelend om uw post iedere keer van de grond te moeten halen, of gaat uw hond of kat er iedere keer vandoor met de krant? Uw hond eet uw post op, of uw kat plast er op? En al zou je kat of poes één keer proberen in de opvangbak te gaan liggen: stuk gaat hij niet, want hij is .

De opening in de opvangbak plaats u over de sleuf in de deur. Uw post haalt u uit via het deurtje voorzien van een eurolocks slot met gecodeerde sleutels . Vergelijk goedkope brievenbussen in alle soorten, maten stijlen van de beste kwaliteit Bestel direct aanbiedingen online voor de laagste prijs! Het idee om met behulp van een zak post, folders of kleine brievenbuspakketjes op te vangen is niet nieuw.

Waarom zou u elke dag meerdere malen moeten . Klemt de post onder uw voordeur bij thuiskomst, of moet het buiten bereik blijven van uw huisdier? De opvangkasten zijn de oplossing voor deze problemen. Zo`n soort plastic hangding wat je aan de binnenkant van de voordeur kan bevestigen, waar de post dan in valt.

Bekijk de oplossingen die er zijn voor een comfortabele, veilige en stijlvolle woning. PostNL Businesspoint bij Formido In de volgende vestigingen kun je terecht. Door de opvangbak blijft de post schoon.


Bode deponeert post aan voorzijde via de inwerpgleuf. Afmetingen zijn cm bree cm diep en ongeveer cm hoog. De Doorflipper vangt de post op tot wel 3kg en is voorzien van een tochtklep. De voorzijde van de B1scharniert naar beneden open.


U haalt de post aan de voorkant via het deurtje eruit. Opvangbak voor gestaffelde uitleg: 500-sheet tray. C-vouwen, nieten op meerdere posities, Post-process inserter, Zadelhechting bookletmaker, V-vouw, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken