Opblaasbad met glijbaan

Een zwembad speelcentrum heeft maar een klein veilig laagje water, meestal een glijbaan en een waterstraal die wordt aangesloten op de tuinslang. Groot assortiment Intex speelzwembaden. Met waterspuit, glijbaan, balspellen en andere extra's.

Bestel uw speelzwembad online op Intex Zwembadgigant. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Jouw zomer wordt leuker dan ooit met een zwembad van Bart Smit! Onze collectie bevat zwembaden in allerlei soorten en maten voor kinderen en .

Kinderzwembad of ander opblaasbad bestellen? Vrolijk en kleurrijk Dino speelbad met badjes en een glijbaan. Met glijbaan Met glijbaan (5); Met zandbak Met zandbak (1). Op de grond Op de grond (12); Verhoogd Verhoogd (1) . Met deze Krokodil Play Center kun je heerlijk genieten van een verkoeling op een warme zomerdag.


Dit zwembad heeft ook een glijbaan en een watersproeier . Wil jij ook samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker in je eigen zwembad afkoelen? Bestel dan een opblaasbaar zwembad bij Intertoys!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken