Strelitzia reginae

Strelitzia reginae is een niet zo moeilijk te houden plant. Zelfs het overwinteren hoeft geen bezwaar te zijn. Een minimale temperatuur van °C in de winter is .

Bird of Paradise, Paradijsvogelbloem, Paradijsvogelplant, Vogelkopbloem of Strelitzia. Een van de meest exclusieve bloeiende kamerplanten. Op deze pagina vindt u alle informatie over de Strelitzia reginae (Paradijsvogelbloem). Naast de beschrijving en verzorging staan hier ook .

Bedankt voor het lezen om mee te beginnen. Ik heb een drie jaar geleden een vrij grote Strelitzia gekocht. De bloem heeft de sierlijkheid van een kleurige kuif. Een paradijsvogelbloem is in z'n uiterlijke verschijningsvorm. Wie kent de kleurrijke bloemen van de paradijsvogelbloem niet?


Het is een van de meest exotische bloemen . Strelitzia reginae of paradijsvogelbloem is gekend om zijn prachtige bloeiwijze die lijkt op de kop van een paradijsvogel. Strelitzia reginae bloeit in de maanden mei tot oktober met prachtige blauw oranje bloemen. De opstaande, oranje schutbladen met twee of drie .

Strelitzia reginae is a monocotyledonous flowering plant indigenous to South Africa Common names include strelitzia, crane flower or bird of paradise, though . Zaden van de bekendste paradijsvogebloem met prachtige, oranje bloemen en banaanachtig blad.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken