Bloempot 30 cm

Mica decorations - pot rond vera maat in cx grijs. Elho Pure Soft Round high bloempot-Wit- cm. De Bloempot linea is een uniek juweeltje voor elke tuin, terras, balkon.

De van kunststof gemaakte pot heeft een diameter van cm. Voeg deze stijlvolle, glanzende bloempot van Elho toe aan je interieur. Bloempot met een diameter van ongeveer cm.


Laat uw bloemen en planten shinen in deze serie kunststof bloempotten.

Creëer uw lijstje en ontdek hoe wij shoppen gemakkelijker leuker voor u kunnen maken. We hebben potten van keramiek, planten in pot en smaakvolle kunstplanten, allemaal voor. CLUSIA potplant Diameter pot: cm Hoogte plant: cm.


Pot Linea Laag Antraciet cm-Bestel de kunststof Linea bloempot Laag voor buiten in de kleur antraciet voordelig en snel online.

De Elho bloempot Campana antraciet 21xcm is ideaal voor op balkon of dakterras. De bloempot is gemaakt van antracietkleurig kunststof en dus licht van . GELI Bloempot Cylindro, terracotta, Ø cm. LECHUZA Plantenpot Cube Cottage, mokka 30x30xcm. Het is best een kunstje om een pot of bak zo te vullen dat je er lang van kan genieten en dat het er ook nog eens mooi uitziet.


Kleur: Antraciet; Garantietermijn: jaar; Artikelnummer: 0762250; Materiaal: Kunststof . Wij bij de Bongerd zijn altijd opzoek naar iets unieks, iets wat niet op elke hoek van de straat te verkrijgen . Met een paar accessoires kun je jouw hele woonstijl veranderen! Bloomingville ontwerpt hier de mooiste producten voor, zoals deze stijlvolle .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken