Beste middel tegen bloedluis

Ouderwets en goedkoop middel, maar het werkt! Bewerkte koolzaadolie, een poduct ontwikkeld door Agraservice Lindenhols, is het nieuwste middel in de strijd tegen bloedluis. De bloedluis is tevens te bestrijden zoals ook luizen in rozen en fruit te bestrijden zijn: sprayen met een .

Gelukkig zijn er veel middelen op de markt die bloedluizen effectief bestrijden. Naast de in de speciaalzaak te verkrijgbare middelen speciaal ontwikkeld tegen . Bij de bestrijding van bloedluizen moet vooral het hok worden behandel. Vrijwel alle bekende middelen zijn gericht op het bestrijden van bloedluizen door ze te raken met chemische en veelal toxische stoffen.

Ook combinaties van middelen hadden te weinig effect. Niks helpt hier, spuitbus tegen bloedluis, javel, zeep, alcohol. Het aantal rode bloedluizen bij kippen, kanaries en andere vogels stijgt explosief.


HET middel tegen bloedluis bestaat niet. Gelukkig zijn er weer middelen tegen deze vervelende mijt. Bloedluis is heel lastig te bestrijden. Nu zijn er weer een paar middelen; meestal biologisch.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken