Witte klaver kopen

Meerjarige lage (kruipende) klaver met wit tot witroze bloemetjes. Deze vlinderbloemige is in staat stikstof uit de lucht te binden en op te slaan. Dit is een vaste plant die veel bloeit en veel nectar en stuifmeel biedt voor vlinders en bijen en andere insecten.

Witte klaver is van oorsprong een Nederlands gewas en daarom goed bestand tegen ons klimaat. Bloemen als groenbemester: Witte klaver (Trifolium repens) - 1g voor 100m². Witte klaver behoort tot een gevarieerd geslacht van opgaande planten en kruipertjes. Witte klaver staat graag in de zon of halfschaduw op elke normale grond .

Hobbyzaden, zaden online kopen,Helzahobbyzaden ,Gardenseeds,Hellings. Witte klaver heeft z'n oorsprong in Nederland waardoor het gewas goed bestand . Klavermengsel, Rode klaver, Witte cultuurklaver. Extra stikstofbinding door rode en witte klaver. Geschikt voor maaiweides; Extra stikstof voor eiwitrijk gewas . Witte Cultuurklaver Witte klaver is van oorsprong een Nederlands gewas, dat maakt het goed bestand tegen ons klimaat.


Witte klaver is te verdelen in weide- en . Witte klaver bindt stikstof in de bodem en kan gemengd worden met. Rode klaver kan gezaaid worden als stikstofbinder en is zeer geschikt voor onder .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken