Sonatini amaryllis

Wilt u een keer wat bijzonders in uw tuin, kies dan voor deze prachtige rood bloeiende tuin-amaryllis 'Sonatini Red Rascal'' (Hippeastrum)! Wij brengen u dit product onder de naam SONATINI. Sonatini, een gewas lijkend op een mini Amaryllis, wordt in Nederland in het voorjaar geplant.

De Sonatini's geven meerdere stelen met minimaal drie bloemen per steel. De amaryllis Sonatini is ook geschikt als snijbloem en is verkrijgbaar in zes kleuren. Gebruik het uitgebreid zoeken om de artikelen te vinden die u zoekt. U kunt hieronder zoeken op onder andere kleur, bloeimaan hoogte en .

Sonatini is a new crop that is perfect for pot-, patio-, cut flower and garden culture. The varieties have been bred to meet the requirements for outdoor culture. Ivo heeft een leuk filmpje gemaakt met onze Sonatini's. De sonatini is een nieuwe lijn van mini-Hippeastrum (amaryllis).


Deze kenmerken zich door de meerdere trompetvormige bloemen. De laatste weken laten Rob en Ivo regelmatig de bijzondere Sonatini zien die door sommigen ook wel de 'tuin-amaryllis' wordt genoemd. De duizendschoon mix van Bakker (Dianthus barbatus 'Nanus') geeft een prachtig kleurentapijt van wit, roze en rood.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken