Orchidee pot

Voorkom dat er een laag water in de pot komt te staan. In de winter is deze huiskamerplant in rust. Geef in deze periode de Orchidee minder water.

Bestel uw orchidee met pot en deze is binnen no-time bij u afgeleverd. Fleurdirect heeft een ruim assortiment orchideeën en voor iedereen is er wel een . De Vlinderorchidee (of latijnse naam Phalaenopsis) heeft haar naam te danken aan haar bloem, wat een 'look-a-like' is van een vlinder. Er komen nieuwe blaadjes en worteltjes aan de stengel van mijn orchidee.

De bladeren van mijn orchidee worden helemaal geel. Orchideeën behoeven niet direct meststoffen. Moet een orchidee in een doorschijnende pot? De juiste bemesting voor de specifieke plantensoort orchidee. Voorzien van de juiste optimale voedingsstoffen, mineralen en . Op Groei Bloei leer je hoe je orchideeën moet verzorgen.


Zo leer je in een handige video hoe je de orchidee moet knippen en hoe je hem moet verpotten. Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon. Deze aanduiding vindt u altijd op de verpakking van de fles of pot waarin de .

Bij orchideeën met een schijnknol is het van belang dat je de knol tegen de want van de pot plaatst, zodat de jonge scheut ongeveer in het midden van de pot .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken