Interline elektronische ph en chloormeter

LEES DEZE INSTRUCTIES VOORDAT U DE ELEKTRONISCHE pH- EN CHLOORMETER IN GEBRUIK. Koop Interline Elektronische pH- en Chloormeter bij de Intex Zwembadgigant. De Elektronische pH- en chloormeter van Interline werkt snel, eenvoudig en in een handomdraai kent u de waarden van het water in uw zwembad.

INTERLINE Elektronische pH- en Chloormeter nu bij HORNBACH online kopen! Met de elektronische pH- en chloormeter van Interline controleerd u eenvoudig de conditie van het zwemwater. Unieke aanbieding: Deze elektronische pH en chloor tester is nu nog voordeliger.


Met deze elektronische pH- en chloormeter kunt u gemakkelijk en snel de pH en. Interline starterset zwembadreiniging - Mini: zwembaden tot 8. De basis van zwemplezier is helder en schoon water. Daarvoor moeten regelmatig de pH- en chloorwaarden van het water . PH testen zwembad is belangrijk voor de werking van het chloor.


Zwembadwater testen met de chloormeter! Interline elektronische chloormeter met korting! Met deze elektronische pH- en chloormeter kunt u gemakkelijk en snel de PH en Chloor waarde van uw zwemwater meten.


H-stand draaien) wanneer het apparaat niet gebruikt wordt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken