Water geven orchidee

De prachtige orchidee is een van de grootste plantensoorten op aarde. Deze subtropische plant is populair in de woonkamer. De Orchidee is geen grote waterverbruiker.

De plant verlangt pas naar water zodra de grond redelijk droog is. Onze deskundige medewerkers geven u graag het beste (verzorgings)advies zodat uw orchidee nog jaren kan groeien en bloeien. Geef uw orchidee een lichte plaats, maar zet de plant nooit in de volle zon.


Zomer is elke – dagen water geven voldoende.

Als u een orchidee gekocht heeft zorg dat deze goed ingepakt is als u ermee. De beste manier om uw Phalaenopsis water te geven is één keer per week of . De Phalaenopsis (de meest bekende orchidee) groeit onder boomkruinen in warme. Wanneer dit het geval is, moet je hem nog geen water geven, anders wel.


In de groei gebruikt de plant meer water en in de winter is dat minder. Je kunt eigenlijk beter te weinig water geven dan te veel. De beste manier van water geven doe je door de plant uit de bloembak te halen en deze onder te dompelen onder de kraan. Geef de orchidee één keer per week liefst vroeg op de dag water.


Dompel de pot gedurende minuten onder in een emmer lauw water.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken