Onderhoud appelboom

De appelboom is een van de meest geliefde fruitbomen in Nederland. En dat is niet voor niets: appelbomen vergen niet veel onderhou en de . De fruitbomen appelboom en perenboom snoei je op dezelfde manier.

Het is belangrijk een appelboom te snoeien, anders maakt hij geen . Appelbomen worden in de winter gesnoei maar niet tijdens een vorstperiode. Om een goede vruchtzetting te krijgen is een zomersnoei ook noodzakelijk. Zorg dat het rondom de stam altijd onkruid vrij is.

Tijdens de bloei (in het voorjaar) regelmatig mesten. Het snoeien van een appelboom is een must, toch zeker als je de boom gezond wil houden en de levensduur wil verlengen. Overzicht van artikels die betrekking hebben tot fruitbomen.


Bij achterstallig onderhoud komt er nog een andere snoeitechniek aan te pas. Haal daarom bij appelbomen het gewicht op een broos stuk stam zo veel . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Appelboom Onderhoud Reparatie in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Eerst en vooral snoei je de lange scheuten die uit de stam of uit de bovenkant van de dikke takken gegroeid zijn. Appelboom Onderhoud Reparatie in Amsterdam, Baarsjesweg 189-E, 1057HR - Telefoonnummer, informatie en kaart van Appelboom Onderhoud .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken