Bestrijding elzenhaantje

Een natuurlijke (zwem)vijver is op zich al een ecologisch gegeven. Water leeft en trekt allerlei mooie waterdieren en nuttige insecten aan; een teken dat uw . Het elzenhaantje komt zeer algemeen voor op de bladeren van de els en kan.

Elzenhaantjes kunt u bestrijden met pyrethrum één van de sterkste middelen . Elzenhaantjes zijn 6-mm lange kevertjes en zijn met name te vinden op de els. Voordelen: - Effectieve, veilige bestrijding van lastige plagen van bladluizen, . Het elzenhaantje komt zeer algemeen voor op de bladeren van de els en kan daar ernstige schade aanrichten.

Berichten over elzenhaantje geschreven door schaapenzo. Goedkoop elzenhaantje bestrijden kopen bij KoopBloembollen. Buxus en de soorten buxusziektes en ongedierte en de bestrijding er van om. Bestrijding van dopluis en pulvinale dopluis.


Het elzenhaantje (Agelastica alni) is een kever die behoort tot de familie van de. De bestrijding bestaat uit het inzetten van insectenetende vogels. De kleine rondachtig gedrongen kever is . De zwarte glimmende larven zien er zo onsmakelijk uit dat de vogels ze met rust laten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken