Tweedehands kassenbouw materialen

Vind hier alle gebruikte kassen op voorraa direct te leveren tegen scherpe prijzen, hier kunt u ons aanbod uitvoerig. Te koop: nieuwe aluminium hobbykas met mm polycarbonaat. Wij verkopen zowel nieuwe, als gebruikte materialen.

Hogervorst Tabben is al meer dan jaar gespecialiseerd in kassensloop, bouw. Wij hebben altijd veel tweedehands kassen en gebruikte kasmaterialen op . Batist Hobbykassen heeft naast een uitgebreid assortiment nieuwe hobbykassen ook de. Het gebruikte materiaal krijgt zo een 2e leven en is milieubesparend.

Koop en Verkoop Kassen en Kweekspullen op Marktplaats. Tuin en Terras kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Een prijstechnisch interessant alternatief zijn gebruikte kassen. Met de kwaliteit en de levensduur van de huidige kasmaterialen is een kas van gebruikte . Groot aanbod gebruikte kassen en bedrijfsruimtes.


Nieuwe” of aangepaste Venlo kas of bedrijfsruimte ook te realiseren met tweedehands materialen. Te koop gebruikt gegalvaniseerd kokerprofiel. Gegalvaniseerd betekent dat het materiaal niet roest ook niet buiten.


Gebruikte beluchtingsmotoren worden door ons vakkundig gereviseerd.

Ze zijn daardoor nog uitermate geschikt voor jarenlang gebruik. AANBOD KASMATERIALEN Van Vliet Kassenbouw wil flexibel zijn en zich aanpassen aan de wensen van z'n klanten. De één wil alleen materialen geleverd . De kas is gedemonteerd de materialen zijn te bezichtigen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken