Masport kooimaaier

Masport produceert al meer dan jaar kooimaaiers en zijn nu terug met een lijn machines, die gebouwd zijn volgens de richtlijnen van die tijd. Kooimaaiers voor een perfect strak gazon. MASPORT met Honda motor, nu in de actie bij Rienties Tuinmachines.

Masport Bio 7H Houtversnipperaar Hakselaar. Masport 6HXER met rubberwals en elektrisch gestart. Een zeer nette Masport kooimaaier met een maaibreedte van 40cm en een pk Honda benzine motor.


MASPORT KOOIMAAIER 400B met een maaibreedte van CM is verkrijgbaar via Jos Martens.

MASPORT KOOIMAAIER 500B met een maaibreedte van CM is verkrijgbaar via Jos Martens. Productbeschrijving, Een masport kooimaaier die ingezet is als Demo model. De Kooimaaier als er gekozen wordt voor een strak gazon en uit ziet als een biljart-laken.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Kooimaaier, merk: MASPORT, type: Olympic 40 Benzine, maaibreedte 4MM. Deze Masport kooimaaier is voorzien van een betrouwbare ketting aandrijving en een pk BS motor. Door de 6-messige snijcilinder wordt het gras egaal.


Gebruikte Masport 6kooimaaier met een BS benzine motor. De maaier heeft een maaibreedte van cm. Item 2488- Masport Olympic 6kooimaaier.


Type: Masport Olympic 6kooimaaier; Maaibreedte: cm; Land: Nederland; Prijs: 3EUR . Gebruikte Masport Olympic 5Kooimaaier. Merk: Masport Model: Gebruikte Masport Olympic 5Kooimaaier. Deze machine wordt aangeboden door: Anbieter, Buts-Meulepas B. Alanenweg 53PV Oss Nederland 04648390.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken