Insecten als voedsel

In de tropen worden insecten zelfs al op grote schaal gegeten, maar dan vooral als seizoensproduct. Het gaat hierbij om rupsen, sprinkhanen, keverlarven . De belangrijkste argumenten om minder vlees en insecten als vervanging te.

Omdat insecten koudbloedig zijn zetten zij voedsel niet om in warmte. In de natuur worden insecten gegeten door planten, andere insecten, vissen, vogels, reptielen, amfibieën en. De volwassen insecten zijn eetbaar, maar ook de larven of de poppen.


Ze bevatten vergelijkbare voedingstoffen als vlees.

Sommigen gruwelen ervan, maar toch wordt insecten eten steeds populairder. Nu zie je ze vooral als spannende borrelsnack op exclusieve . Voedsel dat op natuurlijke, duurzame wijze geproduceerd is en vrij is van. In veel landen wordt het eten van insecten dan ook beschouwd als een ware . Dé website over insecten als voedsel voor de mens.


U heeft het vast wel al eens ergens gelezen of gehoord: Insecten zijn het voedsel van de toekomst! Als je onder dit kopje naar beneden scrolt kun je meer lezen over waarom insecten nu zo duurzaam en gezond zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken