Korrels tegen katten

Er zijn anti-kat korrels op basis van knoflook-extract verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak. Het zal zeker werken tegen katten in uw tuin. Kattenzorg heeft katvriendelijke tips verzameld om katten uit de tuin te weren!

Bij Action hebben ze betaalbare korrels “kattenschrik”. Dit afweermiddel in korrelvorm is ideaal tegen katten. Dit middel voorkomt dat de katten buiten gaan graven, krabben enz. Katten zijn voor veel mensen een plezier, maar voor anderen soms alleen maar een ergernis.


Wat kun je doen tegen katten in je tuin? Katten afweer ecologische strooikorrels STOP GR - 6g. Strooiversperringskorrels tegen slakken kg - BIO. Kattenschrik van ECOstyle bestaat uit kleikorrels met een lucht waar katten vies van.


Dit werkt uitstekend tegen de katten en de koffie trekt regenwormen aan . Ook Beaphar kent een korrel-verdampsysteem, het werkt zowel tegen katten als . Tips om katten uit de tuin weg te houden. Drie strategieën met praktische methodes om je tuin tegen katten te beschermen. Ik houd van katten, maar niet in mijn tuin.

Op zoek naar een 'kattenverjager' kom ik taaloze apparaten tegen, die allemaal werken met .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken