Karwei inloggen

Met de klantenkaart van KARWEI haal je alle voordeel uit je bezoek aan je KARWEI bouwmarkt of de website. Punten sparen om daarna waardecheques te verzilveren. Met 1doe-het-zelf winkels door het hele land is KARWEI één van de grootste bouwmarktformules van Nederland.

Zoek het dan eerst op in ons assortiment. Als het online te koop is, zie je een button met 'In winkelwagen' . Het KARWEI kaartprogramma wordt uitgevoerd door KARWEI, een formule van Intergamma B. Leusden, en door haar ingeschakelde derden, .

Vanaf nu is winkelen bij KARWEI nog gemakkelijker en leuker met de nieuwe gratis KARWEI app voor op je smartphone. De KARWEI klantenservice helpt je snel en goed met al je vragen of klachten. Met behulp van de kaart of door gebruik te maken van de zoekfunctie vind je gemakkelijk de details van de dichtstbijzijnde . Welke functies heeft KARWEI in de bouwmarkt?


Bekijk hier het overzicht van KARWEI functieprofielen. Hierbij wil ik een klacht melden over Karwei : Kan niet inloggen, site niet bereikbaar?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken