Stenen voor oprit

Bij het bestraten van uw oprit dient u er rekening mee te houden dat u bij het uitzoeken van de bestrating de juiste dikte van de stenen in acht neemt. Lees hier welke tegels het beste in een oprit verwerkt kunnen worden. Ook de dikte van de stenen waar de oprit mee bestraat wordt is essentieel voor het creƫren van een stevige oprit.

Stenen met een minimale dikte van cm zijn . Ook de dikte van de bestrating oprit hangt af van het gebruik. Hoe groter de belasting hoe dikker de steen moet zijn. Wij adviseren voor normaal gebruik een .

Aantrekkelijke prijzen Sierbestrating snelle levering heel benelux. Bekijk dan de pagina oprit bestrating voor straatstenen, waaltjes, dikformaat en banenverband stenen. Bekijk op deze pagina onze topselectie bestrating voor uw oprit.


De minimale aanbevolen steendikte voor een oprit is cm dikte.

Dikke tegels of stenen gebruiken: Om een stevige oprit te krijgen is de juiste dikte van de tegels van groot belang. Zo betaald u nooit teveel en houdt u geen grote hoeveelheden stenen over. Let op met het gebruik van strakke stenen voor de oprit.


De stenen moeten natuurlijk vorstbestendig zijn en op de oprit de last van voertuigen kunnen dragen. Hier raden we betonsteen aan met een minimale dikte van . Marshalls heeft een uitgebreid assortiment bestratingsstenen en terrastegels, natuurstenen, keramische tegels en afwerkingsproducten voor uw oprit, tuin of . Groot assortiment en deskundig advies in onze showtuin van 2. Stenen, tegels en klinkers te koop in onze webshop. Wij Bieden u een uniek assortiment terrastegels, gecoat of voorzien van een kleurechte toplaag en bestrating voor uw oprit.


Spring naar Ondergrond - Verwerking op uw oprit - De belasting van uw oprit is belangrijk bij de keuze hoe u uw ondergrond gaat opbouwen. Gebakken stenen zijn erg sterk en gaan lang mee, niet zo gek dus dat we deze stenen steeds vaker terug zien in de tuin. Het kan dan gaan om de terrassen, maar ook om bestrating voor uw oprit.


Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment tuinbestrating hebben wij voor iedere stijl en . De betonstraatsteen is wat wij noemen een klassieker. Het karakter van deze steen is het best te omschrijven als een werker.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken