Narcisbollen planten

Narcissenbollen planten: één keer planten en klaar! Op een plekje dat ze bevalt zullen ze jarenlang, voorjaar na voorjaar bloeien. De herfst in namelijk hét moment om (voorjaarsbloeiende) bollen te planten, zoals tulpen, narcissen, blauwe druifjes, sneeuwklokjes en krokussen.

Plant in de herfst uw voorjaarsbloeiende bolgewassen zoals narcis, krokus, narcis,. Het is een feit; om te genieten van bloeiende . Bloembollen planten: Zie ons uitgebreide schema voor plant en bloeitijden. Als narcissen bloeien, is het voorjaar begonnen.

Vanaf maart brengen ze een kleurig accent in de vaak nog saaie tuin. Plant deze voorjaarsbloeiers in oktober . Narcissen zijn makkelijke planten en als je narcissen kiest met verschillende bloeitijden, kun je maandenlang genieten van hun bloei. Bloembollen planten, zoals tulpen, is niet moeilijk en je creëert er telkens weer nieuwe hoogtepunten mee in je tuin.


Narcissen bloeien in het voorjaar, planten doe je in het najaar. Plant de narcisbollen met een schepje of een speciale bollenplanter direct in de volle grond of in een bloempot.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken