Gamma opbergkast

Hoe bescherm je een jonge maar ook een oudere olijfboom tegen vorst. Zakt de temperatuur naar -C tot -C dan kun je. In onze webshop vind u alle materialen om uw olijfboom of palmboom in de winter te beschermen tegen de vorst.

Lees hier over het winterklaar maken van uw. Olijfbomen afkomstig van de Bergerie kunnen vorst goed verdragen. Hoe kun je het best planten beschermen tegen vorst en sneeuw?


Logisch, de olijfboom of palm biedt een aangename Zuid-Europese sfeer in de tuin.

Maar hij is bestand tegen een beetje vrieskou en heeft dit eigenlijk ook elk jaar nodig (Meer info: Olijfbomen en Vorst). Maar hoe zorg je ervoor dat jouw geliefde olijfboom de komende winter overleefd? Want bij strenge vorst zal de olijfboom het niet lang . Olijfboom overwinteren - olijfboom verzorging in winter - olijfbomen in pot. Bij matige tot strenge vorst en vrieskou heeft een olijfboom zeker bescherming nodig, vooral de stam want die is zeer kwetsbaar.


Zelfs in de winter (mits het niet vriest) vraagt een olijfboom in pot eens in de vier. Bij kleinere bomen en indien de vorst zich langere tijd achtereen aanhoudt .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken