Solarzeil zwembad

Verwarm uw Intex zwembad met een solarzeil. Goedkopen en efficiënte manier van zwembadverwarming.

Noppenfolie zwembad zorgt voor snelle verwarming en houdt warmte vast.

Intex solar cover is de perfecte zomerafdekking zwembad. Deze hoogwaardige zwembadfolie zorgt voor hogere zwembadwater temperatuur. Dit isolerende afdekzeil is geschikt voor zwembaden met een afmeting van 5x 2cm en kan op maat geknipt worden voor het 00xcm zwembad.


Wanneer je op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om je Intex zwembad te verwarmen is de Intex Solar Cover - Easy Set Metal Frame 549cm een . Bestel direct alle merken gemakkelijk en snel online Vergelijk Intex sport outdoor en profiteer van de laatste aanbiedingen!

Intex Solar Cover houdt de warmte van uw zwembad vast. De Intex Solar Cover Zomerafdekking houdt bladeren en vuil uit uw zwembad. Intex solarzeil 4cm – geschikt voor zwembaden van 4cm, Intex, degelijk noppenfolie . De meest verkochte tijdelijke zwembaden zijn de Intex zwembaden. De solarzeilen zijn eventueel zelf bij te knippen. Zorg dat uw zwembad schoon blijft en tegelijkertijd sneller wordt opgewarmd.


Voor Intex Easy Set en Frame zwembaden van 3cm. Intex solarzeil 4cm – geschikt voor zwembaden van 4cm, Intex, degelijk noppenfolie. Intex solarzeil 3cm – geschikt voor zwembaden van 3cm, Intex, degelijk noppenfolie. Intex solarzeil 4cm – geschikt voor zwembaden van 4cm, Intex, degelijk noppenfolie. Het houdt het zwembad schoon omdat er geen vuil meer bij kan, maar het helpt ook om uw zwemwater te verwarmen als de zon schijnt.


Een Comfortpool Solarzeil ø427cm van Comfortpool koop je voordelig online bij ZwembadIn. Zo kunt u al snel van uw zwembad gebruik maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken