Pachira aquatica

Pachira Aquatica, Watercacao of Geldboom. De naam Money Tree heeft deze kamerplant te danken omdat in het Verre Oosten wordt geloofd dat de bladeren . Pachira aquatica (watercacao of geldboom) is een fraaie kamerplant met grote, frisgroene bladeren.

Hoe moet je deze verzorgen, en waar kun . De watercacao (Pachira aquatica) komt oorspronkelijk uit Centraal en Zuid-Amerika. Hij groeit in moerassen en riviermondingen met wisselende waterstan . Pachira aquatica, ook bekend als watercacao, heeft meestal twee tot drie in elkaar verweven stammen en diepgroene bladeren die lijken op een hand met vijf .

In de handige plantengids van Fleurdirect. Pachira Aquatica en andere kamerplanten. Pachira Bekijk het laatste nieuws van GroenRijk, met o. De Pachira (Pachira aquatica) wordt ook wel Watercacao of . Op zoek naar Geldboom (Pachira aquatica) D 21cm? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Mooie woordspelingen kunnen deze kamerplant Geldboom (Pachira Aquatica) begeleiden wanneer je de plant cadeau geeft.


IKEA - PACHIRA AQUATICA, Potplant, Decoreer je huis met planten in combinatie met een sierpot die bij je stijl past. Als klein plantje is de watercacao of geldboom (Pachira aquatica) al een leuke blikvanger en naarmate hij groter wordt, neemt dat alleen nog .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken