Gaasmatten zwart

Afrasteringspecialist voor rollen gaas, draadmatten, gaasmatten, afrastering, hardhouten palen en trellis. De afmeting van de matten zijn: Maaswijdte 1x 1x 2. Gaasmatten met verschillende maaswijdtes, met zwart gepoedercoated gaas of RVS gaas.

Groen (17); Wit (4); Zilver (13); Zwart (7) . Draadmat zwart, 200x1cm, maas cm, €39. Door het gebruik van zwart gaas is de doorkijk tegenover de gekleurde achtergrond veel beter dan bij blank gegalvaniseerd gaas. Gelast, achteraf verzinkt gaas voorzien van een UV bestendige zwarte epoxylaag.

Schutting gaas zwart, zonder houten rand. Het schutting gaas is door de afwerking in het zwart extra stijvol en toepasbaar in elke tuin, van klassiek tot modern.

Schutting gaas zwart gecoat, zonder houten rand. Het schutting gaas is door de afwerking in het zwart extra stijlvol en toepasbaar in elke tuin, van klassiek tot . Het volièregaas heeft een maasbreedte van 13mm een draaddikte van 65mm. De rol volièregaas is voorzien van een zwarte PVC coating en bestaat uit gelast . Het voordeel van zwart geplastificeerd tuingaas is dat je er beter doorheen kunt kijken. Daarnaast zijn de horizontale draden voorzien van een knik in het . Wilt u een omheining maken van antraciet zwart of groen gaas, of zelf een konijnenren of kippenhok maken van gaas. Alle gaas soorten zijn gegalvaniseerd en drie maal verzinkt dus deze kunnen beslist.


Door het gebruik van zwart gaas is de doorkijk tegenover de gekleurde . Losse gaasmatten, de goedkoopste en simpelste manier om grote stukken tuin af te scheiden. Zowel in blank staal(roest), gegalvaniseerd en modern zwart . Glasvezel Gaas op rol voor Hordeuren en -ramen 1x 5cm Zwart. Tevens is het mogelijk om tegen deze gaasmatten een riet-, wilgen- of heidemat te bevestigen.


Speciaal zijn de zwart gepoedercoate gaaspanelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken