Wehkamp vaas

Deze elegante vaas is een aanwinst voor iedere tuin. De witte vaas is gemaakt van porselein en heeft een 3D reliëf van een blad op de zijkant. Een nieuwe vaas voor op tafel, leuke windlichten voor de donkere dagen of een mooie mand om je plaids of tijdschriften in op te bergen.


Vazen zijn niet meer weg te denken in een interieur. Of het nu voor een mooie bos bloemen is, of ter decoratie, je kan er niet genoeg van hebben. Deze groene vaas is van het merk Bloomingville. De vaas is gemaakt van keramiek en heeft een geruite structuur.


Deze grote glazen vaas staat mooi in iedere tuin. De vaas is gemaakt van gerecycled glas. Het glas van de vaas is turquoise gekleurd. Deze transparante vaas is gemaakt van gerecycled glas.


Deze vaas is zowel geschikt voor functioneel als decoratief gebruik. Deze trendy vaas van het merk Bloomingville geeft een vintage touch aan het interieur. Dit is wel een heel bijzondere vaas van het merk Bloomingville! Deze witte vaas heeft de vorm van een pistool en is gemaakt van porselein. Deze grijze glazen vaas is van het merk Pt,.


De vaas heeft een diameter van cm en een hoogte van cm. Heldere glazen vaas van recycled glas met een raffia wikkel om de hals. Deze vaas van het merk House Doctor is gemaakt van metaal. De vaas heeft verder een koperen kleur. Deze vaas is van het merk House Doctor.


Creëer een prachtige eyecatcher in je huiskamer. Gebruik deze stijlvolle Origami vaas van Fair Trade Original – gemaakt van keramiek – en vul die met een bos . De vaas is gemaakt van glas in een roze kleur. Deze vaas is van het merk Fair Trade Original. De vaas is gemaakt van keramiek in een diamant vorm en heeft een mintgroene kleur.


De vaas is van het merk Storebror en heeft de vorm van een traditionele karaf. Deze vaas is gemaakt van glas en heeft een bruine kleur. Dit glazen vaasje is van het merk House Doctor.


De ronde vormen en de grijze kleur maken het langwerpige vaasje bijzonder. De vaas is van het merk Pt, en is gemaakt van transparant glas. Van zonnige vaas tot ieniemienie vogelhuisje: doe inspiratie op met deze 9. Meld je aan of maak een account om meer van wehkamp. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken