Boomstam tuinbank

Robuuste teakhouten bank gemaakt van teakhouten boomstammen. Leuk boomstam tuinbankje voor je huis of winkel? Materiaal: Hardhout; Afmetingen: 45x250x48cm; Afwerking: onbehandeld; Natuurlijke uitstraling; Stevig en stabiele bank; Bijpassende boomstamtafels los .

De tuinbank is prima geschikt voor binnen en buiten en bijzonder mooi op je terras onder de veranda of in de serre. Vergelijk meubels online Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment✅ Online bestellen! In een tuin is er altijd wel plaats voor een rustieke bank. Stap van 4: Stabiliseer de boomstam met houten wiggen om te vermijden dat hij wegrolt. Voor stoere boomstam meubels bent u bij Stoereplanken.


Als liefhebbers van robuuste houten meubels, maken wij van elke boomstam unieke stoere meubels.

Robuuste boomstam tuinbank Een mooie robuuste bank die zowel bij de tafels passen, maar ook uitstekend solitair kunnen. Het boomstam tuinbankje kan worden gebruikt als extra zitplaats aan de kopse . Prachtige unieke hardhouten boomstam tuinbanken In diverse afmetingen ,houtsoorten en modellen Eiken beuken etc. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. VERKOOP duurzame tuinbanken en industriĆ«le tafels voor binnen en.


Kokerframe volbad verzinkt + gecoat staal met boomstam. Deze bank wordt onbehandeld geleverd en kan ook onbehandeld blijven. Houten Bankjes Voor Buiten ~ A loungebanken teak houten lounge banken collection antiek. Een boomstamtafel geeft warmte, is bijzonder en zijn een echte eye-catcher!


De boomstamtafels zijn elk uniek, kom daarom langs om te kiezen of neem contact . We verkopen u overigens ook alle losse materialen voor het zelf bouwen van dit mooie landelijke eiken product. Bent u op zoek naar een sfeervolle creatie voor binnen of buiten? En wilt u eens een keer iets origineels in huis? Dan bent u bij Royall Design aan het juiste . Bestel deze tafel van lariks douglas boomstam, met authentieke uitstraling, nu voor de beste prijs bij Gadero.


Let op, wordt geleverd zonder tuinbank. Op zoek naar een extra lange tuinbank van Lariks Douglas voor in uw tuin of terras? Deze lage tuinbank van geschaafd Lariks Douglas hout heeft een lengte .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken