Welke planten hebben weinig licht nodig

Verder hebben de kamerplanten weinig water nodig en zijn ze gemakkelijk in. De Philodendron is een plant die weinig licht nodig heeft en perfect past op . Op welke standplaats kan mijn kamerplant staan?

Maar vergeet niet, alle kamerplanten hebben natuurlijk licht nodig voor de fotosynthese. De leerachtige bladeren van deze plant zijn heel makkelijk en hebben weinig licht nodig en kunnen goed tegen veel warmte of kou. Heeft u een mooie open plek, maar weinig licht?


Echter, geen enkele plant zal overleven op een plek zonder natuurlijk daglicht.

Pas altijd de watergift aan de hoeveelheid . Ontdek hier welke planten het goed doen zonder veel zonlicht. De volgende planten hebben absoluut een licht plekje bij het raam nodig: de livisonia, amate en kamerlinde. Hij heeft ook nog eens weinig zorg nodig. Dit is de top mooiste kamerplanten die ook nog eens weinig onderhoud vragen!


Deze grote kamerplanten gedijen prima met minder licht en kunnen niet. Wij hebben een overzicht gemaakt van welke planten je het best op welke plekken. Iedere kamerplant heeft natuurlijk zonlicht nodig om te overleven en kan dus nooit in. Een plant die te weinig licht ontvangt zal geen nieuw blad vormen en .

Ben je weinig thuis, dan is deze plant perfect voor jou. Direct licht beschadigt de dracaena, dus geef 'm een beetje schaduw. Ook voor schaduwrijke locaties beschikken wij over een ruim assortiment kamerplanten. Kortom, ook voor kamerplanten die tegen weinig licht kunnen bent u bij .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken