Prunus serrulata amanogawa

Koop nu de Japanse sierkers als zuilboom (Prunus serrulata 'Amanogawa') v. Deze zuilvormige Prunus serrulata 'Amanogawa' groeit langzaam. Vormt een zuilvormige kroon, later iets uitzakkend.

Prunus serrulata 'Amanogawa' is een Japanse sierkers. De Prunus serrulata 'Amanogawa' heeft een zuilvormige kroon. De boom is zeer goed geschikt voor in de kleine . Wij verkopen slechts de mooiste Prunus serrulata Amanogawa en bieden hem aan tegen prijzen die tot wel scherper zijn dan de prijzen van onze .

Boom met in de jeugd strak zuilvormig opgaand; later wat uitzakken gebruikt als parkboom; Goed geschikt voor . De Japanse sierkers Prunus serrulata 'Amanogawa' groeit smal en zuilvormig op en bloeit in april met zacht lilaroze, bijna witte bloemen. Plantengids met uitgebreide informatie over de Prunus serrulata 'Amanogawa'. Deze heester heeft de nederlandse naam Japanse sierkers.


Prunus serrulata 'Amanogawa' is een langzaam groeiende grote struik of kleine boom met een zuilvormige kroon, later iets uitzakkend. De smalle Japanse sierkers is een opgaand groeiende boom met geurende roze bloemen. De Japanse sierkers (Prunus serrulata) is geliefd om zijn mooie bloesem in de lente.

Deze zuilvormige Japanse sierkers bloeit met lichtgeurende, licht roze . Koop online de Zuilvormige japanse sierkers - Prunus serrulata Amanogawa, Bij kwekerij online al vanaf € 8. Latijnse naam, Prunus serrulata 'Amanogawa'. Japanse zuilsierkers (Prunus s Amanogawa) is een zeer mooi slank zuilvormig boompje dat uiteindelijk meter hoog kan worden en hooguit meter breed. Toepassing, standplaats en plantkenmerken van de Prunus serrulata 'Amanogawa' in de TreeEbb van Boomkwekerij Ebben. Op zoek naar Japanse Sierkers (Prunus Serrulata 'Amanogawa')?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je . De Prunus serrulata 'Amanogawa' is een veel voorkomende straat-, laan- en parkboom, maar zal ook prachtig staan bij jou in de tuin.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken