Gloriosa bloem

Of je nu de flamboyante versie in rozerood met saffraangeel treft of de oranje met lichtgele randjes, de Gloriosa is . Een combinatie van vlammend rood met saffraangeel langs de randen van de kroonbladen is het beeldmerk van Gloriosa. Glorious Gloriosa is een moderne snijbloemen en potplanten kwekerij gespecialiseerd in de teelt van Gloriosa en Heliconia.

Gloriosa Rothschildiana, mijn favoriete bloem! In een kort filmpje neem ik je mee de Gloriosa wat beter te bekijken. De Gloriosa als kamerplant of snijbloem Een prachtige kamerplant met geweldige bloemen. Bloemen die tropisch aandoen en bijzonder zijn .

De gloriosa of prachtlelie dankt zijn naam aan de prachtige bloemen met lange stelen. Met hun unieke vorm en doorgaans krachtige rode en gele tinten vormen . Gloriosa is een stralende zomerbloem – alsof de zomer in een bloem is samengebald. De Latijnse naam betekent glorieus en als je de bloem . Ze worden gekweekt om hun opeenvolging van bloemen.


Binnen de familie van de lelieachtigen, die wel 40soorten kent, neemt de Gloriosa een wel heel . De Gloriosa behoort tot de herfsttijloosfamilie (Colchicaceae) en is een van de weinige. Gloriosa superba heeft een kleinere bloem, terwijl de kleur van de . De Gloriosa vormt meterslange scheuten, die aan een klimhulp moeten worden opgebonden.

De exotische, vuurrode bloemen met een gele rand en de . Steeds meer bloemisten hebben inmiddels ontdekt dat Gloriosa elke dag vers. Gloriosa snijbloem verzorging: Wanneer men de bloemen ontvangt, dient men . Wat een prachtige, elegante, vlammende bloem is de Gloriosa! Het is niet voor niets dat veel mensen de Gloriosa verwarren met orchideeën.


Klimlelie, Engels climbing lily of glory lily, flame lily, fire lily, gloriosa lily, glory lily, superb lily, climbing lily, creeping lily, in Zimbabwe is het de nationale bloem, . Gloriosa Bloemen is sinds 19gevestigd in Best. Per februari 20zijn wij met ons bedrijf verhuisd naar het winkelcentrum Heivelden in Best. Groot, lichtgroen en transparant, met aan alle kanten kurkentrekkersliertjes die willen klimmen. Een andere cultivar zoals Gloriosa superba 'Simplex' heeft een kleinere bloem waarvan de bloemblaadjes meer oranje zijn.


Webshop met het grootste assortiment kunstbloemen, zijden bloemen en kunstplanten. Gloriosa, een bijzondere bloem met een exclusieve uitstraling die zorgt voor onderscheidend vermogen van uw bloemwerk. Door onderzoek van Philips Duphar is de Gloriosa terecht gekomen bij Nederlandse snijbloemen- kwekers, die wel brood zagen in deze exclusieve bloem.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken