Kasseien leggen

Hallo Wij gaan zelf onze oprit leggen met Porfier kasseien 15x15. We hebben al een tal cm uitgegraven . Overweeg je om een oprit in kasseien aan te leggen?

Inspiratie en informatie over de soorten kasseien met hun prijs per vierkante meter vind je hier. Een terras in kasseien is onderhoudsvriendelijk en zorgt voor heel wat charme. Info over de prijs per vierkante meter, soorten en plaatsing vind je hier. Na het leggen van alle kasseien vervolgens goed aantrillen met een rubberen .

Ik wil een looppadje en een sierteras leggen van kinderkoppen (in belgie geloof ik kasseien genoemd). Ook omdat het erg onderhoudsvriendelijk is. Vind hier info over prijs, plaatsen en onderhoud. Vertap is gespecialiseerd in klinkerwerken. Het leggen van kasseien voor uw parking, terras of oprit behoort tot de mogelijkheden.


Kasseien of kinderkopjes blijven een klassieker voor het bestraten van opritten. Voor het aanleggen van een oprit kiest men de laatste jaren meer en meer voor kasseien. Kasseien leggen is een eeuwenoud ambachtelijk vakwerk!


Dit is onze specialiteit voor kwaliteit in schoonheid!

Ontdek onze talrijke referenties op de website! We spreken over de echte oude grote straatkasseien met onregelmatige vorm in hoogte, breedte en lengte. Mijn gerenoveerd huis heeft een overdekte inkom met fietsenberging. Ik zou deze graag bestraten met kasseien. Met klinkers en sierkasseien kan je buiten creatief aan de slag.


Ze geven de ruimte rondom je huis een completere look: of je nu kiest voor een functionele oprit, . Platines kasseien zijn nog steeds onverminderd populair als bestrating voor opritten, terrassen en looppaden. Deze charmante kasseien zijn aan de bovenzijde . Maak kennis met de diverse soorten kasseien die we bij Nijst Natuursteen aanbieden. Zelf de kasseien plaatsen of een beroep doen op onze vakmensen: beide . Verzakkingen en spoorvorming van uw voertuigen op uw inrit in kasseien kunnen gemakkelijk vermeden worden door het plaatsen van een extra .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Infiltratieput zelf maken

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend