Gordijnhaakjes kwantum

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Lees alles over gordijnen, van de verschillende soorten gordijnen tot het onderhoud. Zo kies je altijd de gordijnen die bij jouw wensen passen.

Mijn schoonzusje doet thuiswerk voor kwantum en gamma. Dat thuiswerk bestaat dus uit stuks van zulke haken in een zakje doen,dicht . Heb kant en klare gordijnen gekocht bij de Kwantum en kan nu niet vinden hoe ik de plooien. Hoe krijg ik de gordijnhaken er goed in?

De gordijnhaakjes van nylon van swish worden in een verpakking van tien stuks .

Gordijnhaken - zilverkleurig (stuks). Met een gordijnhaak hang je eenvoudig je gordijnen op aan de railrunners. Gewoon bij de bouwmarkt of anders leen bakker of kwantum. Ze verduisteren volledig en hebben een mooie kleur!


Toon shop aanbiedingen Lees de shop reviews. Vouwgordijn kunnen bijna volledig gedemonteerd worden zodat ze uitgewassen kunnen worden. Houdt u hierbij aan de wasvoorschriften zoals die bij de stof . Voor een groot aanbod aan gordijnrails en roedes kan je kijken bij Praxis, Kwantum of de Ikea.


Je steekt een gordijnhaakje door het gordijnband van het gordijn, kantelt het met het haakje naar voren en steekt die in de runner. Xenos, Kwantum, Ikea, Action en Intratuin.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Groenblijvende heesters volle zon

Op stam groenblijvend

Infiltratieput zelf maken